Colofon

De website Haarlemse Popscene is een portaal en nieuwsbron voor iedereen die geïnteresseerd is in of betrokken bij Haarlemse popmuziek en popmuziek in Haarlem.

Met de Haarlemse Popscene website hopen wij muzikanten, podia, muziekmedia, popliefhebbers en anderen die bezig zijn met popmuziek waar mogelijk en nodig op elkaars spoor te zetten.

De Haarlemse Popscene website wil voortbouwen op de in 2012 door Joost Verhagen geïnitieerde en nog altijd actieve open en besloten Haarlemse Popscene Facebookgroepen.

De Haarlemse Popscene website is een niet-commercieel, door  vrijwilligers gedragen initiatief, dat niet gebonden is aan specifieke muzikanten, platenlabels, -winkels, media of podia, maar wil juist een verbindende schakel zijn tussen alle mogelijke bestaande initiatieven en bedrijven die zich in Haarlem met popmuziek bezig houden.

De Haarlemse Popmuziek website staat open voor popmuziek in de breedste betekenis van het woord, zonder voorkeur voor een bepaald genre.

Initiatiefnemers van de Haarlemse Popscene Website zijn Wim Dekker, Michiel van Reenen, Danny van Leeuwen en Peter Bruyn.