Smoelenboek 2017/2018: Jasmijn Wolffram

In welke band speel je?
Jasmina Solaris

Leeftijd:
23

Wat speel je?
Ik ben de zangeres!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Momenteel studeer Communicatiewetenschappen aan de VU, ben ik de vaste oppas van twee hele leuke kids en werk ik bij Holland & Barret. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, familie, mijn vriend of natuurlijk… met de band!

Wat inspireert je op muzikaal gebied?
Andere muzikanten en bands en de onbegrensde mogelijkheden van muziek. Gebeurtenissen of gevoelens uit ons dagelijks leven vormen vaak inspiratie voor onze nummers.

Wat wil je met muziek?
Het mooiste vind ik om met (eigen) muziek een gevoel, een verhaal en/of passie over te brengen op anderen.

Welk HPSOT-podium vind je het leukst?
Tot nu toe hebben we alleen in Stiels gestaan, en dat was heel leuk, dus dat is nu mijn favoriet! Ik ben zeker ook benieuwd naar de andere podia.

Welke band in HPSOT is je favoriet?
Ik heb nog lang niet alles gehoord! Wel stonden wij samen met Humfree bij Stiels, ik was onder de indruk van hoe goed de stemmen van de leadzanger en leadzangeres op elkaar aansluiten! Verder heb ik al het een en ander meegekregen van Peperback, het is super vrolijke muziek en wat ik ervan gezien heb maken ze van elk optreden een feestje, zo tof!