Smoelenboek 2017/2018: Chielie

In welke band speel je?
In 3: Yoghurt, Zat, Kookaburra. In alledrie schrijf ik de teksten en leadzangmelodielijnen.

Wat is je functie in de organisatie van HPSOT?
Directeur.

Leeftijd:
51

Wat speel je?
Ik kwaak.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Snel verveeld zijn. En daarom een boel. Kwaken. Websites bouwen voor het MKB. Teksten schrijven, redigeren en vertalen NL-EN en vv. Dichten. Schrijven. Huisman zijn voor mijn vader. Erevoorzitter-voor-het-leven zijn van een langeafstandswandelvereniging. Op basis van mijn functie in HPSOT meedenken met de Stichting Culturele Activiteiten Schalkwijk.

Wat inspireert je op muzikaal gebied?
Melodie, gedrevenheid, excentriciteit en liefde.

Wat wil je met muziek?
Doorgaan totdat ik er dood bij neerval.

Welk HPSOT-podium vind je het leukst?
Als directeur vind ik ze allemaal tof (echt waar). Als Chielie met afstand The Wolfhound.

Welke band in HPSOT is je favoriet?
Als directeur geen. Ik hou van alle bands omdat ze de kloten hebben om mee te doen. Maar als Chielie heb ik persoonlijke voorkeur en dan zeg ik tot nog toe Jasmina Solaris. Als directeur weet ik dat dat eind dit seizoen anders kan zijn.