Smoelenboek 2016/2017: Timothy-Boy Rijnenberg

In welke band speel je?
Livingroom Saboteurs

Leeftijd:
32

Wat speel je?
Voornamelijk Gitaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Sinds ik ben afgekeurd is muziek eigenlijk mijn voornaamste bezigheid.

Wat inspireert je op muzikaal gebied?
Dat is nogal een waslijst. Ik word vooral geraakt door mensen die hun hele ziel en zaligheid in hun muziek steken. Zoals bijvoorbeeld John Frusciante of Ann Wilson van Heart. Maar ook lyrics zoals bijvoorbeeld die van Maria Mena kunnen mij enorm inspireren.

Wat wil je met muziek?
Eigen nummers schrijven en ten gehoren brengen. Het mooiste is als mensen daar iets in herkennen. Mensen vermaken samen met de band vind ik heerlijk. Zo lang ik er zelf gelukkig van word zit het wel goed.

Welk HPSOT-podium vind je het leukst?
Tot nu toe Stiels

Welke andere band in HPSOT is je favoriet?
Tot nu toe Royal Teazer