Smoelenboek 2016/2017: Thierry Rudolph

In welke band speel je?
The Spoofs

Leeftijd:
26

Wat speel je?
Ik ben de lead vocal, en soms ram ik eens flink op m’n oude vertrouwde cowbell.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Doordeweeks kun je mij vinden bij Detailresult Logistiek in Sassenheim, dit een van de distributiecentra van Dirk en Deka. Daar vervul ik de taak van Voorman Facilitair, ik geef leiding over een klein team, en daarnaast onderhoud ik het pand en zorg ervoor dat het niet instort.

Wat inspireert je op muzikaal gebied?
Als we in de oefenruimte staan, en er ontstaat een riffje, een baslijntje, een riedeltje, dat moment dat we elkaar aankijken met een grijns, dít is vet! Dat moment inspireert als geen ander.

Qua invloeden; Enter Shikari, Thrice, Limp Bizkit, John Coffey, The Datsuns, Wolfmother, Yellowcard, om er even een paar te noemen.

Wat wil je met muziek?
De passie overbrengen die ik voel voor de dingen die wij doen. Deze band is zo’n groot deel van mij, en ik kan niks anders dan exploderen met positieve energie. Die passie, die energie, dat wil ik het liefst delen met iedereen!

Welk HPSOT-podium vind je het leukst?
Tot nu toe is elke locatie echt leuk, en heb ik t overal goed naar m’n zin. La Pien Noir was wel echt verrassend gezellig, volgende keer als ik in Haarlem ben haal ik daar nog ff een pilsje!

Welke andere band in HPSOT is je favoriet?
De gasten van Phil’s Neighbours zijn erg tof!