Smoelenboek 2016/2017: Sjoerd Keijzer

In welke band speel je?
Royal Teazer

Leeftijd:
27

Wat speel je?
Gitaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk als service agent bij de KLM Social Media HUB. Ik beantwoord klantenvragen die binnen komen via Social Media. Dat doe ik ook met vragen die worden doorgegeven vanuit klanten door het cabine personeel (wordt gerapporteerd per iPad).

Wat inspireert je op muzikaal gebied?
Figuren als John Frusciante, Jack Johnson, Jimi Hendrix. Maar ook bands als Queens of the Stone Age, Kings of Leon, The Black Keys, Radiohead en Green Day put ik veel inspiratie uit.

Wat wil je met muziek?
Het leukste van muziek maken vind ik, in een band spelen. Je kan jouw creativiteit erop los laten en verschillende mensen met variërende stijlen maken uiteindelijk samen één bandsound. Vind ik toch altijd weer fascinerend tot stand komen. Vooral blijven spelen dus 🙂

Welk HPSOT-podium vind je het leukst?
The Wolfhound! Echt heel speciaal om in de kelder te spelen. Mooi geluid door geluidsman Jethro. Leuk publiek. Zou ik zo nog een keer doen.

Welke andere band in HPSOT is je favoriet?
The Love me or Die. Gezien in the Wolfhound, ze hadden een enorme blazersectie mee, was echt geweldig!