Smoelenboek 2016/2017: Daan Haver

In welke band speel je?
Duck & Bear

Leeftijd:
20

Wat speel je?
drums

Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven studeer ik natuur- & sterrenkunde

Wat inspireert je op muzikaal gebied?
Veel verschillende muziek. Ik ben erg onder de indruk van de big phat band, maar ook de klassiekere bigbands vind te gek met te gekke arrangementen van bijvoorbeeld Sammy Nestico. Maar ook funk en fusion zijn geweldig. Drummers als Dave Weckl, Larnell Lewis en Dan Mayo luister ik graag naar. Zelf heb ik verder veel meegedrumd met Led Zeppelin en ook veel uit de klassieke muziek gehaald.

Wat wil je met muziek?
Ik wil blijven genieten van mensen die genieten van muziek.

Welk HPSOT-podium vind je het leukst?
Stiel’s, Flapcan en Wolfhound.

Welke andere band in HPSOT is je favoriet?
Lauriefish, Reino