Haarlemse PopScene Off Tour – Coronadrive

Haarlemse PopScene On Tour (HPSOT) en Patronaat organiseren op 20 en 27 juni (allebei zaterdagen) van 19:00 tot 00:00 uur een lovestreaming event waarbij maar liefst 18 bands optreden vanuit Patronaat!

Het event is bedoeld als fundraiser voor de dit seizoen aan HPSOT deelnemende kroegen en bands, en Patronaat. En als vervelingsverdrijver natuurlijk. De coronacrisis treft ons immers allemaal hard – ook en zeker de cultuur, zoals inmiddels bekend. En nu zelfs de koeien weer enthousiast het groene boerenland in zijn gesprongen, moge duidelijk zijn hoe ook alle betrokkenen bij het Haarlemse Popleven staan te trappelen, om hun wei in te gaan!

Bijdragen kan via de bij de lovestream in beeld gebrachte QR-code.

De lovestream is te volgen via twitch.tv/haarlemonair .

Normaliter zouden op de Slotviering van een HPSOT-seizoen 6 van de deelnemende bands optreden – maar voor deze bijzondere gelegenheid spelen álle dit jaar deelnemende bands voor u, verdeeld over de 2 avonden en 2 Patronaat-podia: Stage 1 en Stage 2 (de Kleine Zaal en het Cafépodium).

De optredens worden afgewisseld met interviews met betrokken partijen.

Beide avonden worden gepresenteerd door Bob Wiebes, muzikant en initiatiefnemer van Haarlem Jazz Underground, die al meerdere malen de Slotviering van de afgelopen seizoenen Haarlemse PopScene On Tour presenteerde.