Live Karaoke in Pub de Tempelier

Van valse hoge noten tot verbazingwekkend mooie zang: de tweede editie van de Live Karaoke in Pub de Tempelier was weer een succes!

Bij deze kerst-editie kon het publiek uit maar liefst zestig nummers kiezen, met natuurlijk ook een aantal welbekende kerstliederen. De enthousiastelingen die op het podium klommen, werden begeleid door een live band. Deze was perfect in staat om zich aan te passen aan de verschillende zangers en zangeressen en maakte er een mooi geheel van.

In tegenstelling tot wat men zich voor de geest haalt bij karaoke, was het niveau bij sommigen erg hoog. Hier en daar begonnen op de voorhand je tenen al krom te staan met de start van een nummer. Totdat die ene hoge nooit zuiver werd gezongen en merkte dat het geen gewone karaoke was.

Natuurlijk zitten er ook altijd een paar bij die het hele publiek mee krijgen met aparte, maar vooral enthousiaste, dansmoves. Al zijn er ook degenen die misschien beter onder de douche kunnen blijven zingen.

Er werd afgesloten met een aantal kerstliedjes die de sfeer er leuk in hielden. De hele kroeg stond de refreintjes uit volle borst mee te zingen; het was een hele gezellige avond.

Drie jonge muzikanten uit verschillende Haarlemse bands zijn samengekomen en hebben een geweldige prestatie geleverd door de, nu al 60, nummers in te studeren en op professionele wijze uit te voeren op de karaoke avond.

De live karaoke is een initiatief om het vaste publiek van Pub de Tempelier meer betrokken te krijgen bij de live muziek die meerdere keren per maand georganiseerd wordt. De karaoke vindt elke 3e vrijdag van de maand plaats. Met vreugde kijken we uit naar de derde editie volgende maand!